Ποιοί είμαστε

ΙΣΤΟΡΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΟΡΑΜΑ

Η οικογενειακή επιχείρηση KOTTATIS NATURAL MASTIC PRODUCTS ιδρύθηκε το 2012 από 2 αδέλφια τον ΒΑΣΙΛΗ & ΜΑΝΟ ΚΩΤΤΑΤΗ στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί στο μεγαλύτερο μαστιχοχώρι της Χίου στην καρδιά της παραγωγής της  μαστίχας !!

Δραστηριοποιείται στην παρασκευή , μεταποίηση και εμπορία προϊόντων μαστίχας!!

Η Φιλοσοφία μας βασίζεται στη δημιουργία κάθε προϊόντος να αποτελεί για εμάς μια “ιεροτελεστία”. Από την παραγωγή του, μέχρι την κυκλοφορία του. Σε κάθε φάση της παραγωγής συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα.

Οι δοκιμές γίνονται στο σπίτι πριν αποφασιστεί η παραγωγή νέων προϊόντων ενώ ο όγκος της κάθε παρτίδας είναι μικρός ώστε να δίνει την δυνατότητα για καλύτερη ποιότητα και καλύτερο έλεγχο του τελικού προϊόντος!!

Πριν κυκλοφορήσει θέλουμε να γνωρίζουμε την συμπεριφορά του, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι απλώς χειροποίητα, αλλά ζωντανοί οργανισμοί! Η επιστημονική μας ομάδα καθημερινά ερευνά και εφαρμόζει, σε συνεργασία με ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, νέα συστατικά, μοντέρνα και φυτικά, με σκοπό την δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων, απαλλαγμένων, από συστατικά τα οποία είτε έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες, είτε θεωρούμε εμείς ότι δεν έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για χρήση στα αγνά προϊόντα μας. Θελήσαμε να δημιουργήσουμε παραδοσιακά προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την παράδοση του τόπου μας .Θελήσαμε όποιος δοκιμάζει τα προϊόντα KOTTATIS να αισθάνεται ότι κάνει μια βόλτα στους ευλογημένους  μαστιχότοπους της Νότιας Χίου !!

Σε όλα μας τα προϊόντα χρησιμοποιούμε γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και φυσική μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές φυτικές  πρώτες ύλες!! Τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από: χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Η μυστική συνταγή της Ομορφιάς και της Γεύσης είναι εκεί έξω, εκεί που ήταν πάντοτε στους καρπούς της Ελληνικής γης :στη μοναδική μαστίχα της   Χίου, στο ελαιόλαδο, στους χυμούς των φρούτων, των λαχανικών και των δημητριακών, στα αιθέρια έλαια, στα βότανα της Μεσογείου.

Η αγάπη μας για την μαστίχα καθώς είμαστε  και οι ίδιοι μαστιχο- παραγωγοί ,μεγαλώνοντας στους μαστιχότοπους ,βιώνοντας το μόχθο και τις δυσκολίες της παραγωγής  αυτού του πολύτιμου δακρύου μας οδήγησε σε συνεχείς έρευνες ώστε να γίνουμε γνώστες των μυστικών και των απίστευτων ιδιοτήτων της και να μπορέσουμε να φτάσουμε τον βαθμό της ποιότητας των προϊόντων στο βέλτιστο δυνατό επίπεδο για να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών αλλά και να συνεχίσουμε την μεγάλη ιστορία των ανθρώπων που υπηρετούν εδώ και αιώνες τον κλάδο της μαστίχας!!

Συμβαδίζοντας πάντα με τις ανάγκες της αγοράς και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής μας η οικογενειακή επιχείρηση KOTTATIS ενημερώνεται για τις πρόσφατες εξελίξεις στον τεχνολογικό & παραγωγικό τομέα έχοντας πάντα υπόψη την μελέτη ,τον  σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων !!

Η καλύτερη προώθηση ενός τόπου είναι τα προϊόντα  του σε μια περίοδο κατά την όποια η πιστή στις δυνατότητες οικονομικής ανάτασης του  τόπου είναι περιορισμένη , σε πείσμα των καιρών εμείς επιμένουμε να προσπαθούμε με ελπίδα ,όραμα και υπευθυνότητα!!

Με λογικότατες τιμές αγοράζετε άριστης   ποιότητας προϊόντα!!!

sitemap