Όροι συναλλαγών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας  διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1)Με αντικαταβολή

Τα προϊόντα  μπορούν να σας  αποσταλούν  σε ολόκληρη  την  Ελληνική  Επικράτεια, και  πληρώνετε με την παραλαβή τους στον υπάλληλο που θα σας τα παραδώσει.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι αγορές τιμολογίου πάνω από 500 ευρώ, η πληρωμή πρέπει να γίνει μέσω τραπεζικής συναλλαγής βάσει νόμου.

 

2) Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται κατά την παράδοση των προϊόντων να είναι παρών ο δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας ή ειδικά εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.

 

3)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Δικαιούχος: ΚΩΤΤΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Αριθμός Λογαριασμού: 6151141793161

IBAN: GR5801711510006151141793161

 

EUROBANK:

Δικαιούχος: ΚΩΤΤΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0137.47.0200575916

IBAN:GR4102601370000470200575916

Εάν μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα σε ένα από τους παραπάνω λογαριασμούς μας, τα έξοδα της μεταφοράς των χρημάτων που χρεώνει η δική σας τράπεζα σας, θα πρέπει να τα επιβαρυνθείτε εσείς!

 

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mastichios.gr. Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

 

3. Μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal.

sitemap